skip to Main Content

Een gratis opleiding volgen

Een gratis opleiding volgen tot 1.000 euro kan dat?

Het antwoord is ja. Het is mogelijk om een gratis opleiding te volgen voor 1.000 euro. Het STAP-budget maakt het namelijk mogelijk om een gratis opleiding of cursus te volgen tot 1.000 euro. Dit zogenaamde STAP-budget is een kadootje van de overheid bedoeld om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Als u Googled op stap budget opleidingen of cursussen kunt u het ruime aanbod aan cursussen en opleidingen zien die in aanmerking komen voor het STAP-buget

Wees optijd bij het aanvragen van een STAP-buget

Het aanvragen van een STAP-budget is echter niet altijd makkelijk. Er zijn vaak lange wachtrijen om een STAP-budget aan te vragen hierdoor raden wij u aan dat u er zo vroeg mogelijk bij bent zodat u meer kans maakt op het STAP-budget. Er is namelijk maar een beperkt aantal mensen dat uiteindelijk het STAP-budget uitgekeerd krijgen.

Hoe kan ik me aanmelden voor het STAP-budget?

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget moet u zich als eerst aanmelden via het UWV. Ook heeft u bij het UWV een STAP-opleidingsbewijs nodig dat u ontvangt bij het inschrijven van een STAP-opleiding. Ook zorgt het UWV ervoor dat uw STAP-budget wordt uitgekeerd voordat u start met uw opleiding. Hierdoor hoeft u dus niks voor te schieten.

Latest Articles

Goedkoop zelf een website maken

Goedkoop zelf een website maken

Het maken van een website hoeft niet altijd duur te zijn Bij het laten maken van een website heeft u veel kosten die u moet maken. Een codeur moet ingehuurd…

Goedkoop een logo designen

Goedkoop een logo designen

Een logo laten maken kan duur zijn Als u opzoek bent naar een logo voor uw bedrijf kan het zijn dat u bent geschrokken van de dure prijzen die fotoshoppers…

Discussion

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
Search