skip to Main Content

Goedkoop een logo designen

Een logo laten maken kan duur zijn

Als u opzoek bent naar een logo voor uw bedrijf kan het zijn dat u bent geschrokken van de dure prijzen die fotoshoppers vragen voor het maken van een logo. Een mooi logo kan zomaar duizenden euro’s kosten. Maar kan dat goedkoper? Wij van Cashduck.nl hebben dat voor u uitgezocht.

Wat zijn de opties om een logo te laten maken?

U kunt natuurlijk een professioneel logo maak bedrijf inhuren voor het maken van uw logo maar de kans dat u dan de hoofdprijs betaald is dan erg groot. Er is echter wel een andere optie die beter betaalbaar is. Namelijk het inhuren van een fotoshopper via Fiverr.nl. Fiverr.nl is een freelance website waar mensen diensten op aanbieden bijvoorbeeld: het designen van een logo. Hier vraagt de freelancer wel een kleine vergoeding voor terug.  Op deze manier kunt u met uw freelancer bespreken wat uw wensen zijn en uw freelancer zal in de meeste gevallen ook uw wensen vervullen. Maar, let wel op. Het hangt wel van de prijs af die u afspreekt met uw freelancer voor 5 euro gaat u natuurlijk nog geen spectaculair logo krijgen. Als u 50 tot 100 euro betaald zou het logo er al een stuk beter uitzien en als u meer dan 300 euro betaald krijgt u in de meeste gevallen een spectaculair logo dat u nog uw hele carriere kunt gebruiken.

Latest Articles

Een gratis opleiding volgen

Een gratis opleiding volgen

Een gratis opleiding volgen tot 1.000 euro kan dat? Het antwoord is ja. Het is mogelijk om een gratis opleiding te volgen voor 1.000 euro. Het STAP-budget maakt het namelijk…

Goedkoop zelf een website maken

Goedkoop zelf een website maken

Het maken van een website hoeft niet altijd duur te zijn Bij het laten maken van een website heeft u veel kosten die u moet maken. Een codeur moet ingehuurd…

Discussion

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
Search