skip to Main Content

Goedkoop zelf een website maken

Het maken van een website hoeft niet altijd duur te zijn

Bij het laten maken van een website heeft u veel kosten die u moet maken. Een codeur moet ingehuurd worden om de website te stijlen en misschien heeft u zelfs een SEO specialist nodig om de SEO zaken van uw website te regelen. Dit kost echter een hoop geld. Maar als u dit allemaal zelf doet hoeft u deze kosten natuurlijk niet te maken.

Hoe kan ik zelf een goede website maken?

Er zijn verschillende manieren om zelf een website te maken denk bijvoorbeeld aan Wix.com maar, levert Wix.com ook het gewenste resultaat? Helaas heeft u bij Wix.com maar een beperkt aantal opties om uw website aan te passen. Een ander voorbeeld van zo’n soort website bedrijf is shopify.com ook dit bedrijf kunt u zelf een website maken maar zijn de opties om uw website aan te passen helaas beperkt.

Wat is een betere manier om zelf een website te maken?

Een betere manier om zelf een website te maken is het huren van een domein via Strato.nl en vervolgens WordPress op de website te zetten. WordPress is een besturingssysteem dat u de optie geeft om uw website op verschillende manieren aan te passen. U kunt namelijk uw website stijlen via wordpress maar, u kunt ook andere dingen regelen. Denk bijvoorbeeld aan de vindbaarheid van uw website (de SEO) ook dit is te regelen in wordpress als u de SEO plugin Yoast installeerd.

Latest Articles

Een gratis opleiding volgen

Een gratis opleiding volgen

Een gratis opleiding volgen tot 1.000 euro kan dat? Het antwoord is ja. Het is mogelijk om een gratis opleiding te volgen voor 1.000 euro. Het STAP-budget maakt het namelijk…

Goedkoop een logo designen

Goedkoop een logo designen

Een logo laten maken kan duur zijn Als u opzoek bent naar een logo voor uw bedrijf kan het zijn dat u bent geschrokken van de dure prijzen die fotoshoppers…

Discussion

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
Search